درمان کیست مویی بالیزر

درمان بیماری‌های نشیمنگاه با لیزر

 کیست موئی بدون برش ، فیستول ، آبسه مقعدی ، هموروئید (بواسیر)، فیشر (شقاق) ، زگیل تناسلی ، درمان انواع درد مقعد

متد بیهوشی خفیف برای درمان بدون درد

دارای ضمانت

درمان آبسه مقعدی بالیزر

دلایل شما برای انتخاب ما

1- از آنجائیکه پزشکان این مطب فقط بر روی بیماری های نشیمنگاهی تمرکز دارند، در انجام این درمان ها بسیار زبده می‌باشند.
2- تمام درمان ها با انواع دستگاه های لیزر فوق پیشرفته انجام می‌شود تا بهترین نتیجه برای بهبود بیماری شما، بدون ماندن آثار زخم حاصل شود. 
3- با توجه به تجربه بالای پزشکان ، درمانی امن را تجربه خواهید کرد.
4- بخاطر بهره‌گیری از تجهیزات فوق پیشرفته، امکان بیهوشی موقت وجود دارد. لذا شما هیچ دردی در زمان درمان احساس نمی‌کنید و عمل نیم ساعته انجام می‌گردد. ضمنا بستری شبانه ندارید و پس از جراحی لیزری ترخیص خواهید شد.
5- سادگی سطح درمان به حدی است که حتی به همراه نیاز ندارید. اگر ساکن شهر دیگری هستید می‌توانید بعد از عمل لیزری به شرط رانندگی نکردن به محل سکونت خود بازگردید. 
6- در صورتی که شما بیمه تکمیلی داشته باشید، نامه ای برای شما صادر می کند تا بتوانید هزینه را از شرکت بیمه دریافت نمایید.
درمان فیستول بالیزر

​دلیل برتری درمان لیزری نسبت به روش های تیغ و کوتر 

در روش استفاده از تیغ جراحی، محل برش خونریزی خواهد کرد و باید برای کنترل خونریزی از بخیه استفاده شود. بیمار می‌بایست تا یک هفته محل درمان را پانسمان نماید و پس از گذراندن دوره نقاهت، برای کشیدن بخیه‌ها دوباره مراجعه نماید. در این روش احتمال ماندن جای زخم و جای بخیه وجود دارد. 
کوتر ابزاری است که براساس تولید حرارت زیاد، برش ایجاد می‌کند. جراحی با کوتر فاقد ظرافت کافی به شیوه حرفه ای می‌باشد و بخاطر تولید حرارت بالا، منجر به صدمه بافت های سالم اطراف محل درمان می شود. از اینرو وقتی جراحی با کوتر انجام می‌گردد نقاهت طولانی مدت خواهد شد.
دستگاه لیزر ما برای درمان بخش‌های آسیب دیده بسیار مناسب است زیرا دقت و ظرافت بسیار بالایی دارد و پس از برش بافت‌ها، عروق را مسدود می‌کند تا بیمار خونریزی نداشته باشد. در این روش به بخیه زدن نیازی نیست و نقاهت بسیار کوتاه مدت است و بیمار درد زیادی را پس از عمل تحمل نمی‌کند.

کیست موئی یعنی جمع شدن مو زیر پوست و این اتفاق معمولاً در بالای خط باسن و انتهای ستون فقرات رخ می‌دهد. وقتی مسیر حرکت رشد مو تغییر می‌کند یک حفره زیر پوست ایجاد می‌شود که باعث تورم، تغییر رنگ، عفونت و درد می‌گردد. درصورتیکه این بیماری درمان نشود چرک توسعه پیدا می‌کند و سلامتی بیمار به خطر می‌افتد.

روش درمان با لیزر: این روش یک راهکار فوق العاده است که دیگر روش‌های درمان کیست مویی در مقایسه با این روش منسوخ محسوب می‌شوند، در روش‌های قبلی پزشک با ایجاد شکافی روی محل زخم توسط تیغ جراحی، زائده را از محل خارج کرده و روی زخم را کاملاً باز می‌گذاشت تا محل زخم عفونت نکند. بیمار می‌بایست 1الی2ماه محل درمان شده را پانسمان کند تا جای زخم بهبود یابد. اما در روش لیزری،  هندپیس خاصی از دستگاه لیزر فشار قوی دایود از یک حفره بسیار ریز که پزشک در مجاورت تورم ایجاد می‌کند داخل کیست مویی فرستاده می‌شود و دستگاه لیزر از داخل بدون برش، خونریزی و جراحت تمام محتویات داخل کیست مویی را از بین می‌برد. در این روش بی‌نظیر بیمار بدون کوچکترین درد و نقاهتی درمان خواهد شد و می‌تواند از فردای روز درمان به کارهای روزمره خود برسد.​​​​​​​

کیست موئی یا پیلونیدال چیست؟

رفتن به صفحه کیست مویی
درمان کیست مویی بالیزر
آبسه مقعدی یک بیماری عفونی در ناحیه مقعد است که برای بیمار ترشح ویا درد و سوزش و خارش ایجاد می‌کند. به طور ساده آبسه مقعدی یک جوش بزرگ در ناحیه مقعد است. اگر آبسه‌ها در مراحل ابتدایی درمان شوند خطر جدی برای بیمار ندارند. عموماً آبسه مقعدی با بی‌توجهی افراد روبرو می‌شود و امکان دارد پشت آبسه حفره ای ایجاد شود و به داخل روده بزرگ راه پیدا کند و تبدیل به فیستول شود. یکی از مزمن ترین بیماری های ناحیه مقعد فیستول است. لذا درمان سریع آبسه مقعدی بسیار مهم است. یادتان باشد تخلیه آبسه مقعدی امکان دارد درد بیمار را موقتاً کاهش دهد منتهی این روش، درمان نمی‌باشد و صرفاً چند هفته درد کاهش پیدا می‌کند و مجدد محل تخلیه از عفونت پر می‌شود. لذا درمان اساسی باید توسط لیزر فشار قوی انجام گردد. برای درمان فیستول‌های بلند از لیزر دایود کمک گرفته می‌شود. درمانگر برای کسب نتیجه بهتر بیمار را نیم ساعت بیهوش می‌کند ولی نیاز به بستری شدن بیمار نیست و فرد پس از درمان مرخص می‌شود. اگر در ناحیه مقعد با تورمی که ترشح دارد روبرو شدید سریعاً به دکتر متخصص بیماری نشیمنگاهی مراجعه نمایید تا درمان در مراحل ابتدایی برای شما راحت‌تر انجام گردد.
فیستول و آبسه مقعدی چیست؟
رفتن به صفحه فیستول
درمان فیستول بالیزر
درمان درد مقعد
عمل هموروئید
درمان هموروئید بالیزر

هموروئید یا بواسیر چیست و چگونه به وجود می آید؟

هموروئید یا همان بواسیر بالشتک‌هایی پف‌دار در ناحیه مقعد هستند که هم می‌توانند در بخش دندانه ای بیرونی مقعد باشند و یا داخل کانال آنال (داخل مقعد) ظاهر شوند و حتی گاهی شبیه گوشت اضافه شل و یا سفت قابل مشاهده می باشند. هموروئید ها می‌توانند بدون درد، با درد، بدون خونریزی و یا با خونریزی ظاهر شوند.
هموروئید‌ها عضوی از ساختار طبیعی رکتوم هستند ولی زمانی که ملتهب و علامت‌دار شوند یک بیماری به حساب می‌آیند. دلیل عمده ابتلا به انواع هموروئید ها، فشار وارد شده به ناحیه نشیمنگاه بر اثر یبوست و نشستن بیش از حد می‌باشد.
در تمام انواع هموروئیدهای علامت دار، درمان می‌بایست انجام شود البته الزاماً همه بواسیرها نیاز به عمل جراحی ندارند و گاهاً با دارو و اصلاح رژیم غذایی بهبود می‌یابند، اما اگر هموروئید دردآور و یا بزرگ و دچار خونریزی شده باشد می بایست سریعاً با لیزر درمان شود.

هموروئید ترومبوز

دردناکترین نوع بواسیر است، چون خون داخل هموروئید مسدود و جرایان خود متوقف می‌شود به همین دلیل بیمار درد بسیار زیادی را تحمل می‌کند احتمال دارد یک هموروئید بدون درد ظرف چند ساعت ترومبوز شود و برای بیمار درد زیادی را ایجاد کند به همین دلیل است که نباید به هموروئیدهای بدون درد کم توجهی کرد و بهتر است قبل از بروز درد درمان شوند. وقتی بیمار با درد زیاد هموروئید روبرور می‌شود مجبور است خود را به اولین مرکز درمانی برساند و ممکن است در آن ساعت متخصص لازم وجود نداشته باشد و نتواند درمان عالی انجام دهد.
درمان: بیمار برای 30 دقیقه، بیهوشی موقت و تحت نظر پزشک بیهوشی خواهد داشت. سپس یک برش سطحی بر روی هموروئید ایجاد می‌شود تا خون داخل هموروئید خارج شود و انسداد عروق رفع گردد. پس از آن جراح، به وسیله لیزر فشار قوی بخش‌های معیوب را تحت درمان قرار می‌دهد. عمل فوق، سرپائی، بدون درد، بدون بخیه و داخل مطب ولی در اتاق مجهز جراحی انجام می‌شود. سپس یک پانسمان موقت برای بیمار گذاشته می‌شود. این پانسمان چند ساعت بعد از عمل توسط خود بیمار برداشته خواهد شد. فرد پس از درمان نیازی به بستری ندارد.
بهترین جراح هموروئید تهران

هموروئید داخلی

بواسیر داخلی در 4 درجه وجود دارد و معمولاً هموروئیدهای داخلی درد کمتری دارند و بیشتر با خونریزی توام هستند.
درجه1: هموروئید داخل کانال قرار گرفته در این حالت اصولاً بیمار خونریزی در هنگام دفع مدفوع دارد.
درجه2: بواسیر در زمان دفع مدفوع از کانال خارج می شود و پس از مدتی با اتقباض مقعد خود به خود به داخل بر می‌گردد.
درجه3: بواسیر در هنگام دفع مدفوع از کانال خارج می شود و با انقباض مقعد به داخل بر نمی‌گردد و بیمار باید با انگشت بواسیر را به داخل هدایت کند.
درجه4: در این حالت بواسیر همیشه بیرون و قابل لمس است و به هیچ عنوان به داخل بر نمی‌گردد.

درمان: بیمار برای 30 دقیقه، بیهوشی موقت و تحت نظر پزشک بیهوشی خواهد داشت. سپس کانال آنال به وسیله دستگاه مخصوص باز می‌شود و توسط لیزر فشار قوی بخش‌های معیوب از داخل رکتوم برداشته خواهد شد و درمان مورد نیاز توسط جراح اعمال می‌گردد. این عمل سرپائی، بدون درد، بدون بخیه و داخل مطب در اتاق جراحی مجهز انجام می‌شود. سپس یک پانسمان موقت برای بیمار گذاشته می‌شود. این پانسمان چند ساعت بعد از عمل توسط خود بیمار برداشته خواهد شد. فرد پس از درمان نیازی به بستری ندارد.
درمان بواسیر

هموروئید بیرونی

در پائین خط دندانه ای قراردارد و توسط پوست اطراف مقعد پوشیده شده و با توجه به عصب گیری زیاد در این ناحیه در صورت ترومبوز شدن، بواسیر درد بسیار شدیدی را ایجاد می کند. ترومبوزه به معنی لخته شدن خون داخل رگ‌های بواسیر است که درد زیادی برای بیمار در بردارد
درمان: بیمار برای 30 دقیقه، بیهوشی موقت و تحت نظر پزشک بیهوشی خواهد داشت. سپس جراح به وسیله لیزر فشار قوی بخش‌های معیوب را تحت درمان قرار می‌دهد. عمل فوق، سرپائی، بدون درد، بدون بخیه و داخل مطب ولی در اتاق مجهز جراحی انجام می‌شود. سپس یک پانسمان موقت برای بیمار گذاشته می‌شود. این پانسمان چند ساعت بعد از عمل توسط خود بیمار برداشته خواهد شد. فرد پس از درمان نیازی به بستری ندارد.

هموروئید همراه باپرولاپس

پرولاپس در لغت به معنی بیرون زدگی است. بنابراین، منظور از پرولاپس رکتال، بیرون زدگی بخش انتهایی روده می باشد که می تواند همراه با هموروئید هم باشد. ​​​​​​​
درمان: توصیه می‌شود این هموروئید در بیمارستان و با تجهیزات اتاق عمل انجام شود و بیمار یک شب در بیمارستان بستری باشد منتهی در بعضی از شرایط می‌توان داخل اتاق جراحی مطب هم این نوع بواسیر را درمان کرد. البته صرفاً با ویزیت حضوری این مسئله قابل تشخیص است ولی در هر حال این عمل حتی در مطب هم یک درمان ساده نیست و نیاز به زمان و تجهیزات جدی تری دارد و احتمالاً هزینه درمان از حالت های قبلی برای بیمار بیشتر خواهد بود.

4825494 - 0933

88015766 - 021

فیشر یا شقاق چیست و چرا به وجود می‌آید ؟

شقاق با نام پزشکی فیشر، زخمی در ناحیه کانال آنال و پوشش سلولی مقعد است. این زخم یا پارگی که به شکل ترک خوردگی در اطراف دهانه مقعد دیده می‌شود، اصولا بسیار دردناک است. معمولاً شقاق در ناحیه زیر خط دندانه ای مقعد ایجاد می‌گردد.
مواردی که منجر به بروز شقاق می‌شود متعدد است از جمله؛ یبوست، بیرون روی مکرر، مصرف نابجای ملین ها در بلند مدت و فشاری که بر اثر زایمان طبیعی به این ناحیه وارد می‌شود.
درمان فیشر بالیزر

شقاق حاد

زخم کوچکی در ناحیه مقعد است که خیلی قابل رویت نیست زمانیکه ناحیه مقعد مورد شستشو قرار می‌گیرد احتمالاً فرد متحمل سوزش خفیف می‌شود و یا وقتی که از دستمال توالت برای خشک کردن ناحیه استفاده می‌نماید دستمال کمی خونی می‌شود. معمولاً در این مرحله افراد با این بیماری مدارا می‌کنند.
درمان: قطعاً بهترین زمان درمان بیماری همین مرحله "حاد" است چون در این مرحله نقاهت بسیارکوتاه مدت خواهد بود و بیمار هنوز درد زیادی رامتحمل نشده است. گاهی احتمال درمان بیماری در این مرحله با دارو وجود دارد ولی اگر نیاز به درمان لیزری باشد بیمار داخل اتاق جراحی مطب بیهوشی کوتاه مدت (30دقیقه) می‌گیرد و جراح به وسیله لیزر فشار قوی بخش‌های آسیب دیده را درمان می‌نماید. عمل سرپائی، بدون درد و بدون بخیه انجام می شود. سپس یک پانسمان موقت برای بیمار گذاشته می‌شود. این پانسمان چند ساعت بعد از عمل توسط خود بیمار برداشته خواهد شد. فرد پس از درمان نیازی به بستری ندارد.
درمان شقاق با لیز

شقاق مزمن

وقتی فرد به این مرحله از بیماری رسیده است، یعنی شقاق حاد داشته ولی درمان را نادیده گرفته است و حالا با یک زخم وسیع و دردناک مواجه می‌باشد. در این مرحله بیمار قادر به لمس مقعد نیست. دستشوئی کردن بسیار درد آور است و حتی راه رفتن ساده مقدور نیست و دردی مشابه وجود خورده شیشه در ناحیه زخم حس می‌شود. بیشترین درد ناحیه مقعد بعد از هموروئید های ترومبوز مربوط به بیماری شقاق مزمن است.
درمان: در این مرحله بهترین نوع درمان استفاده از لیزر است. از آنجائیکه ناحیه مقعد بخاطر خروج مدفوع دائماً درحال باز و بسته شدن می باشد، زخم به خودی خود و حتی با دارو درمان نخواهدشد و هر بار که زخم تا حدودی بهبود پیدا می کند مجدد بخاطر خروج مدفوع، بیشتر باز می‌شود. از طرفی عمل جراحی با تیغ برای درمان توصیه نمی‌شود چون نیاز به برش و بخیه دارد و بخاطر حالت ارتجاعی مقعد بهبود زخم با مشکل روبرو خواهد شد. پس از درمان با لیزر ظرف یکی دو روز، درد متوقف می‌شود و رفته رفته محل زخم  بهبود می‌یابد. برای انجام درمان، بیمار30 دقیقه بیهوشی موقت و تحت نظر پزشک بیهوشی انجام می شود تا جراح، به وسیله لیزر فشار قوی بخش‌های معیوب را تحت درمان قرار دهد. عمل فوق، سرپائی، بدون درد، بدون بخیه و داخل مطب ولی در اتاقی مجهز انجام می‌شود. سپس یک پانسمان موقت برای بیمار گذاشته می‌شود و چند ساعت بعد از عمل می‌بایست توسط خود بیمار برداشته شود. فرد پس از درمان نیازی به بستری ندارد.
جراحی شقاق